Uthyrning av lyftkranar

 

Mobilkranar

När det gäller arbeten med lyftkranar och mobilkranar är vi på HMS AB rätt företag att se till. Vi har lång erfarenhet och bred expertis av alla tänkbara arbeten och situationer där en mobilkran eller lyftkran behöver användas. Våra huvudområden är lyft inom bygg och industri med mobilkran/lyftkran men vi utför även andra arbeten som t.ex montagearbeten, maskinflyttning och specialtransporter. Med vår service har du alltså inte bara möjligheten att hyra en lyftkran, en mobilkran eller annan arbetskran anpassad efter ditt behov - du har också möjligheten att få hjälp med arbetet. Du kan självklart också vända dig till oss för frågor och råd om kranar i allmänhet, vi hjälper er gladeligen med vårt stora kunskaps- och materialförråd.

 

 

Hyra lyftkran, mobilkran eller annan arbetskran

Hos oss på HMS AB finner du ett bra utbud av några av marknadens bästa kranar. När du hyr en lyftkran eller mobilkran av oss ingår alltid erfaren kranförare. Tänk på att när du ska hyra en mobilkran eller annan arbetskran är det ett par saker du behöver veta. Först och främst behöver du veta vilken typ av mobilkran du behöver samt vilken kranstorlek som är nödvändig. Med kranstorlek menas vikt och arbetsradie. Du behöver även veta vilken bomlängd som är att räkna med. När du utforskar vårt utbud av kranar finner du lathundar med lyftvärden och lyfttabeller för respektive modell. Förutom uthyrning av kranar tillhandahållervi dessutom olika truckar och liftar.

 

Välkommen att utforska vårt utbud av mobilkranar! Vi hjälper gärna till att svara på frågor – allt för att du som kund skall bli nöjd. Kontakta oss via telefon eller genom vårt kontaktformulär här på hemsidan.